• Opti Lidolin 180 capsule

Mod de prezentare: flacon cu 180 capsule 

Mod de administrare: 1-3 capsule pe zi. A se consuma inainte sau dupa masa cu minim 30 minute.

Ingrediente: Afin, fruct (Vaccinium myrtillus) extract - 4:1 -75 mg; Acerola, fruct (Malpighia punicifolia) - extract vitamina C 17% -75 mg; Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) -75 mg; Spirulina (Spirulina platensis) -75 mg; Galbenele, petiol (Calendula officinalis) - extract luteina 5% -50 mg; Ginkgo (Ginkgo biloba) extract 50:1; 24% Flavonoglycoside -50 mg; Porumb (Zea mays) amidon - extract zeaxantina 5% -50 mg; capsula de gelatina.

Actiuni: Opti Lidolin contribuie la sanatatea si buna functionare a ochilor, la buna functionare a sistemului imunitar; antioxidant prin stimularea efectului superoxid dismutazei; contribuie la procesele de chelatare a metalelor grele din organism; sustine buna functionare a inimii si a pancreasului; contribuie la mentinerea sanatatii articulatiilor si a pielii; sustine buna functionare a sistemului nervos, la imbunatatirea proceselor cognitive, a memoriei si la stimularea atentiei; contribuie la mentinerea capacitatii de adaptare si de regenerare a organismului, la imbunatatirea tonusului general si la mentinerea sanatatii, tineretii si longevitatii.

Precautii si contraindicatii: Femeilor insarcinate li se recomanda sa consulte medicul inainte de utilizarea produsului. A se evita administrarea in caz de alergie la oricare din componentele produsului. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se pastra bine inchis, ferit de umiditate si caldura. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie saƒ inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului.

Notificare nr.: 10081/03.03.2016

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Opti Lidolin 180 capsule

  • 200,99RON


Etichete: Opti Lidolin