• Aloe Gel 1000ml

Mod de prezentare : 1000 ml suc natural de Aloe Vera

Doza zilnica recomandata: 25 ml de doua ori pe zi, dimineata si seara, cu o ora inainte sau dupa masa.

Aloe Vera (Aloe Barbadensis) este o specie de planta suculenta, in  prezent fiind cultivata pe arii  extinse in intreaga lume. Zonele cu clima temperata si tropicala din Australia, Statele Unite si Europa reprezinta un  mediu propice pentru dezvoltarea acestei plante. In  Europa, Aloe Vera este cultivata  in Italia, Spania, Franta si  Portugalia. Dintre  cele peste 300 de specii de Aloe, doar cateva sunt folosite ca tratament naturist, iar  Aloe Vera este cea  mai  cunoscuta dintre ele. Continutul  bogat  in nutrienti, minerale, enzime, aminoacizi si  vitamine  ii  confera  acestei  plante extraordinare  efecte terapeutice.
Aloe Vera a fost utilizata inca din Antichitate in tratarea diferitelor afectiuni de catre oamenii din intreaga lume, pentru efectele sale binefacatoare asupra sanatatii, dar si frumusetii. Datorita faptului ca are  in compozitie mangan si seleniu, sucul de  Aloe Vera are proprietati de anti-imbatranire a pielii si celulelor. Este  un  tonic general  pentru sanatatea noastra, crescand  in mod considerabil nivelul de energie.
Cele mai recente cercetari  asupra imunobiologiei tumorilor au descoperit ca Aloe este una dintre cele mai importante plante care stimuleaza activitatea anticanceroasa. Prin urmare,  poate fi asociata cu  succes chimioterapiei  pentru a creste eficienta tratamentului.
Aloe Vera normalizeaza tranzitul  intestinal si mentine sanatatea tubului digestiv, actionand ca un adevarat  pansament gastric. Contribuie, deopotriva,  la o  absorbtie  mai corecta  a alimentelor  si  la o asimilare  profunda  a  nutrientilor. Pe langa toate aceste efecte terapeutice, Aloe este mai mult decat indicat  in tratarea  ranilor, a  arsurilor  profunde, a herpesului si a chiar a psoriazisului.
Cercetarile  efectuate  asupra  acestei  plante  au evidentiat  actiunea antioxidanta,  antivirala,  radioprotectoare, antimicotica, imunomodulanta  a  gelului  de  aloe,  toate  acestea  datorate componentelor specifice,  cum  ar  fi  vitaminele  si  enzimele, aminoacizii,  aloina,  saponinele. De  asemenea,  actioneaza  si  ca  analgezic si antiinflamator.  Aloe Vera stimuleaza irigarea sanguina si ajuta la  eliminarea  toxinelor  din organism; accelereaza si  normalizeaza metabolismul. Reprezinta si un remediu bun pentru prevenirea calculilor renali.
In concluzie, produsul  Aloe Gel  actioneaza, in principal, ca: antioxidant, antitumoral,  detoxifiant,  hepatoprotector, laxativ. Stimuleaza productia de leucocite, intarind astfel sistemul imunitar; normalizeaza glicemia.


Afectiuni tratate cu Aloe Gel:
- Artroza         
- Afectiuni ale prostatei 
- Gripa
- Artrita
- Astm
- Depresie
- Scleroza multipla
- Viroze respiratorii
- Zona Zoster
- Gastrita
- Hemoroizi
- Pancreatita cronica
- Colita ulceroasa
- Eruptii cutanate
- Cataracta
- Ulcer
- Diabet zaharat
- Psoriazis
- Constipatie cronica
- Cancer
- Hepatita cronica
- Alergii
- Steatoza hepatica
- Herpes
- Sinuzita
- Afectiuni cardio-vasculare
- Insomnie

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Aloe Gel 1000ml

  • 100,99RON


Etichete: Aloe Gel