• ASEA Bax 4x1000ml

Traim zilnic intr-un ritm alert, suntem  intr-o cautare constanta pentru o viata mai buna, pentru a ne mentine la standardele impuse de societatea moderna. Modul de viata pe care il traim astazi genereaza nevoia protectie, de mai multa energie, de o concentrare mai buna, de o vitalitate mai mare. Astfel, suntem nevoiti sa cautam metode ce ne vor ajuta sa ne imbunatatim stilul de viata si sa ne mentinem sanatosi. Functia fiecarei celule din corpul nostru se bazeaza pe ceva numit semnalizare redox - mesaje celulare care ajuta la protejarea, intinerirea si restaurarea celulelor corpului nostru. Pe masura ce imbatranim, iar stresul si toxinele din mediu ne inunda viata si slabesc sistemul imunitar, functia celulara normala scade si, impreuna cu aceasta, capacitatea organismului de a produce si mentine un echilibru adecvat intre moleculele de semnalizare redox.

ASEA a dezvoltat singura tehnologie care poate crea si stabiliza molecule active de semnalizare redox intr-o forma consumabila. Acest proces patentat suspenda aceste molecule datatoare de viata intr-o solutie salina curata – o inovatie de ultima ora ce produce o revolutie in sanatate. ASEA Redox Supplement poate aduce comunicarea celulara la niveluri optime, imbunatatind sanatatea fiecarui sistem al corpului nostru. Este singurul supliment de acest fel si este protejat de multe brevete si patente. ASEA Redox Supplement este produs in SUA, intr-o unitate ce apartine companiei ASEA, inregistrata de FDA, certificata de NSF.  Este certificata de laboratorul independent american, Bioagilytics, pentru continutul de molecule active de semnalizare redox. Cu o doza de 120ml de ASEA Redox Supplement pe zi, restaurati ceva natural in propriul trup - exact tipul de molecule de semnalizare redox pe care il creaza corpul dvs., dar in cantitatile de care aveti nevoie pentru o sanatate optima. Sigur, pentru cei ce se confrunta cu probleme de sanatate, cantitatea de ASEA consumata in fiecare zi pleaca de la cel putin 240ml. Sute de mii de oameni din intreaga lume se confrunta deja cu beneficiile imbunatatirii sanatatii celulare. S-a aratat prin studii, ca ASEA Redox Supplement face schimbari pozitive ale biomarkerilor serului de sange pe o perioada de 24 de ore, incepand chiar cu primele 30 de minute. Cu alte cuvinte, de indata ce il bei, incepe sa lucreze si continua sa lucreze toata ziua. Deoarece moleculele din Suplimentul ASEA Redox sunt native ale organismului, acestea sporesc functia celulara vitala pentru a obtine o stare de sanatate optima, suplimentul in sine fiind 100% sigur si nontoxic. Rezultatele semnificative dintr-un studiu clinic realizat de David C. Nieman, DrPH, sugereaza ca ASEA Redox Supplement poate ajuta la reducerea stresului oxidativ si la sustinerea sanatatii cardiovasculare. Participantii la studiu au prezentat biomarkeri redusi de stres oxidativ. In special, acestia au prezentat o scadere a formei oxidate a colesterolului LDL.

 

ASEA este:

 - Un produs inovator care ajuta organismul sa genereze energie, sa activeze antioxidantii proprii si sa functioneze asa cum ar trebui.

 - Un produs de sanatate fundamentala care influenteaza in mod pozitiv sanatatea celulara a fiecarui sistem al corpului imediat ce il utilizam.

ASEA actioneaza in:

- imunitate scazuta (actioneaza chiar si in SIDA, boli autoimune)

-  sistemul reproducator si urinar

- sistemul nervos (Alzheimer, AVC, Parkinson)

- sitemul circulator (aritmii, arterita, fibrilatii, IC,)

- sistemul osos

- sistemul respirator (astm bronsic, bronsita cronica, emfizem pulmonar)

- sistemul endocrin

- sietmul digestiv (hepatite),

- sistemul muscular (miastenia gravis)

- sistemul cutanat (arsuri, plagi, escare de decubit, ulcer varicos, zona zoster, psoriazis)

- tumori (cerebrale, sân, s.a.)

- dislipidemii, diabet zaharat, patologie oculara (cataracta, retinopatie diabetica).


Sunteti gata sa experimentati ASEA Redox Supplement pentru dvs.?

Aveti tot ce va trebuie ca sa castigati sanatate.

Incepeti sa consumati ASEA Redox Supplement de astazi!

Baxul de ASEA cuprinde 4 sticle x 1000ml si se precomanda cu livrare in circa 7 zile.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

ASEA Bax 4x1000ml

  • Producător: ASEA Global
  • Cod produs: RP5
  • Disponibilitate: Precomanda
  • 900,00RON


Etichete: ASEA Bax