• Zeolit 180 capsule

Un mineral natural, folosit ca leac in medicina populara ruseasca si asiatica, e reactualizat ca arma strategica in lupta cu bolile negre ale mileniului trei. Zeolitul este un mineral format cu milioane de ani in urma, din interactiunea dintre lava fierbinte emisa de catre vulcani si apa de mare. In lume sunt cunoscute zeci de tipuri de zeoliti, cu structuri si compozitii chimice diferite, dar in terapie s-a folosit pana acum unul singur, numit clinoptilolit. Numele de zeolit a fost dat de catre mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt si vine din greaca veche, unde ze inseamna "a fierbe", iar lithos inseamna "piatra". Deci zeolitul ar insemna in traducere etimologica "piatra care fierbe", aluzie la formarea acestuia prin spectaculoasa interactiune dintre lava incinsa si apa marii. Folosirea zeolitului in terapie este o traditie cu o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in medicina Ayurveda (medicina traditionala indiana) si in medicina traditionala chineza, dar si in medicina populara ruseasca. Mai nou, zeolitul se foloseste si la noi pentru afectiuni ale pielii.

Mod de administrare: Extern

Zeolitul se prezinta sub forma de pulbere macinata foarte fin(20 microni). Microparticulele sale ajuta celulele pielii sa se detoxifice si sa se regenereze mai rapid. 

Aplicarea locala pe piele are ca efect refacerea accelerata a ranilor, contribuind la inchiderea ranilor ce se vindeca mai greu.

Precautii si contraindicatii la tratamentul cu zeolit:

In practica nu au fost observate efecte adverse la administrarea acestui mineral. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Zeolit 180 capsule

  • 110,99RON


Etichete: Zeolit 180capsule