• Zeolit Silicic 250capsule

Activ Zeolit Silicic, pulbere de zeolit fina de 20 de microni, imbogatita cu siliciu, are rol de protectie a cartilajului, oaselor, osteoporoza, putere de absorbtie marita fata de alte tipuri de zeolit, incetineste procesul degenerativ al tesuturilor, stimuleaza cresterea sistemului imunitar, recomandat persoanelor cu grad crescut de toxine in organism si afectiuni cronice. Pulberea de zeolit silicic dizolvandu-se foarte usor in apa absorbitia in organism este marita si eficienta crescuta. 

Zeolit Silic reprezinta un salt in dezvoltarea conceptului de detoxifiere, adjuvant in afectiuni digestive, boli hepatice, formatiuni tumorale, cresterea imunitatii, zeolitul silic este un produs original BionaturaPlus.
Se recomanda o cura de detoxifiere de 6 luni de zile si consumul de cel putin 2 litri de lichid pe zi.
Zeolit Silic contine 250 capsule - 450mg/cps

Un mineral natural, folosit ca leac in medicina populara ruseasca si asiatica, e reactualizat ca arma strategica in lupta cu bolile negre ale mileniului trei. Zeolitul este un mineral format cu milioane de ani in urma, din interactiunea dintre lava fierbinte emisa de catre vulcani si apa de mare. In lume sunt cunoscute zeci de tipuri de zeoliti, cu structuri si compozitii chimice diferite, dar in terapie s-a folosit pana acum unul singur, numit clinoptilolit. Numele de zeolit a fost dat de catre mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt si vine din greaca veche, unde ze inseamna "a fierbe", iar lithos inseamna "piatra". Deci zeolitul ar insemna in traducere etimologica "piatra care fierbe", aluzie la formarea acestuia prin spectaculoasa interactiune dintre lava incinsa si apa marii. Folosirea zeolitului in terapie este o traditie cu o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in medicina Ayurveda (medicina traditionala indiana) si in medicina traditionala chineza, dar si in medicina populara ruseasca.

Previne si trateaza urmatoarele afectiuni:
* Cancer de prostata
* Cancer de piele
* Cancer bucal si faringian
* Cancer la san
* Boala canceroasa, in general
* Diaree, infectii intestinale
* Gastrita hiper-acida si ulcer gastric
* Deficiente imunitare
* Infertilitate la barbati
* Guta, acumulari de uree in organism
* Autism
* Adjuvant in hepatita virala
* Adjuvant in infectiile virale
* Intoxicatia cu metale grele
* Intoxicatia cu pesticide
* Intoxicatie cu xenoestrogeni
* Boala canceroasa
* Iradiere


Mod de administrare:

Zeolitul se administreaza sub forma de pulbere macinata foarte fin, pentru a creste suprafata activa a mineralului, pulbere conditionata sub forma de capsule. O capsula contine 450 mg de zeolit, administrandu-se cate patru astfel de capsule pe zi, ca doza de intretinere ori pentru prevenirea bolilor. In cazul unor afectiuni deja instalate, cum ar fi cele tumorale, digestive sau metabolice, se administreaza cate doua capsule, de trei ori pe zi, dimineata, la pranz si seara, in cure de 6 luni.

Precautii si contraindicatii la tratamentul cu zeolit:

Conform FDA, agentia americana pentru controlul hranei si al medicamentelor, administrarea interna a zeolitului este considerata a fi fara riscuri pentru sanatate. De asemenea, in practica nu au fost observate efecte adverse la administrarea acestui mineral. Nu se cunosc efectele zeolitului asupra femeilor insarcinate sau care alapteaza. Se va consuma de preferinta multe lichide(3-4 litri/zi).

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Zeolit Silicic 250capsule

  • 190RON


Produse asemănătoare

Zeolit Silicic Promotie

Zeolit Silicic Promotie

Activ Zeolit Silicic, pulbere de zeolit fina de 20 de microni, imbogatita cu siliciu, are rol de pro..

380RON 570RON

Etichete: Zeolit Silicic