• RENU 28 Advanced Bax

RENU 28 Gel Revitalizant Redox utilizează puterea tehnologiei de semnalizare redox într-un gel usor absorbant, proiectat pentru a sustine reînnoirea celulară sănătoasă. Această terapie a pielii, ce se adreseaza întregului corp, functionează pentru a adăuga netezirea, chiar textura si pentru a revitaliza sănătatea pielii.

RENU 28 Advanced este un produs revolutionar, fără conservanți și hipoalergenic, oferind o abordare simplă, naturală pentru sanatatea pielii. Prin tehnologia patentata de semnalizare redox de la ASEA, această terapie unica sprijină procesul de reinnoire naturala a pielii dvs., imbunatateste tonusul si echilibrul si revitalizeaza aspectul tineresc.

Beneficii imediate:
     Imbunatateste circulatia sanguina subcutanata sănătoasă în doar câteva minute, aspect care poate dura ore întregi.

        
Beneficii dupa patru săptămâni:
     - Reînnoirea celulelor pielii +16%
     - Imbunatairea texturii pielii +22%
     - Finetea pielii +23%
     - Elasticitatea pielii +20%
     - Aspectul celulitei +16%

RENU 28 Gel Revitalizant Redox a fost testat clinic si a obtinut sigiliul de 5 stele de la Institutul Dermatest din Germania, cea mai înaltă recomandare posibilă pentru sigurantă si eficacitate cosmetica.

RENU 28 Revitalizing Redox Gel este produs in SUA, într-o unitate ce apartine companiei ASEA, înregistrată de FDA, certificată de NSF si este certificată de un laborator independent, Bioagilytics din SUA,  pentru continut de molecule active de semnalizare redox.

Baxul contine 4 bucx80ml RENU 28 Advanced

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

RENU 28 Advanced Bax

  • Cod produs: RP6
  • Disponibilitate: Precomanda
  • 879RON


Etichete: RENU 28 Advanced Bax