• ASEA Bax

Trăim într-o societate cu ritmuri rapide, care ne tine pe o căutare constantă pentru mai      multă energie, concentrare mai bună, vitalitate mai mare. Iata de ce cautam metode ce ne vor ajuta să ne îmbunătătim stilul de viata si să ne simtim mai sănătosi. Deci, nu pare ciudat că atât de multi dintre noi privim la produsele de sănătate (medicamentele) care nu fac de fapt nimic pentru sănătatea noastră?
           Abilitatea noastră de a rămâne sănătosi, cu mai multă energie si o vitalitate mai mare, se bazează pe cât de bine functionează celulele noastre. Functia fiecărei celule din corp se bazează pe ceva numit semnalizarea redox - mesaje celulare care ajută la protejarea, întinerirea 
și restaurarea celulelor corpului nostru

Pe măsură ce îmbătrânim, iar stresul si toxinele din mediu ne inunda viata si slăbesc sistemul imunitar, functia celulară normală scade si, împreună cu aceasta, capacitatea organismului de a produce si mentine un echilibru adecvat între moleculele de semnalizare redox. ASEA a dezvoltat singura tehnologie care poate crea si stabiliza molecule active de semnalizare redox într-o formă consumabilă. Acest proces patentat suspendă aceste molecule dătătoare de viată într-o solutie salina curată – o inovatioe de ultimă oră ce produce o revolutie in sănătate. Indiferent de preocuparea dvs. pentru sănătate, ASEA Redox Supplement vă poate aduce comunicarea celulară la niveluri optime, îmbunătătind sănătatea fiecărui sistem al corpului dumneavoastră, începând chiar de acum. ASEA Redox Supplement este singurul supliment de acest fel si este protejat de mai multe brevete si patente. Nimeni altcineva nu oferă pe piata ceea ce face ASEAASEA Redox Supplement este produs in SUA, într-o unitate ce apartine companiei ASEA, înregistrată de FDA, certificată de NSF si este certificată de un laborator independent american, Bioagilytics, pentru continutul de molecule active de semnalizare redox. Cu o doza de 120ml de ASEA Redox Supplement pe zi, restaurati ceva natural in propriul trup - exact tipul de molecule de semnalizare redox pe care îl creaza corpul dvs., dar în cantitătile de care aveti nevoie pentru o sănătate optimă. Sigur, pentru cei ce se confrunta cu probleme de sanatate, cantitatea de ASEA consumata in fiecare zi pleaca de la cel putin 240ml. Sute de mii de oameni din întreaga lume se confruntă deja cu beneficiile îmbunătătirii sănătătii celulare. S-a arătat prin studii, că ASEA Redox Supplement face schimbări pozitive ale biomarkerilor serului de sânge pe o perioadă de 24 de ore, începând chiar cu primele 30 de minute. Cu alte cuvinte, de îndată ce îl bei, începe să lucreze si continuă să lucreze toată ziua. Deoarece moleculele din Suplimentul ASEA Redox sunt native ale organismului, acestea sporesc functia celulară vitală pentru a obtine o stare de sănătate optimă, suplimentul în sine fiind 100% sigur si nontoxic. Rezultatele semnificative dintr-un studiu clinic realizat de David C. Nieman, DrPH, sugerează că ASEA Redox Supplement poate ajuta la reducerea stresului oxidativ si la sustinerea sănătătii cardiovasculare. Participantii la studiu au prezentat biomarkeri redusi de stres oxidativ. În special, acestia au prezentat o scădere a formei oxidate a colesterolului LDL. Luati în considerare ce înseamnă acest lucru:

     - Un produs inovator care ajută organismul să genereze energie, să activeze antioxidantii proprii si să funcționeze asa cum ar trebui.
               - Un produs de sănătate fundamentală care afectează în mod pozitiv sănătatea celulară a fiecărui sistem al corpului imediat ce îl utilizam.
               

           Sunteți gata să experimentati suplimentul Redox  ASEA pentru dvs.?

Nu aveti nimic de pierdut si totusi aveti tot ce va trebuie ca să câstigati.

Incepeti sa consumati ASEA Redox Supplement de astazi!

Baxul de ASEA cuprinde 4 sticlex1000ml si se precomanda cu livrare in circa 7 zile.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

ASEA Bax

  • Cod produs: RP5
  • Disponibilitate: Precomanda
  • 799RON


Etichete: ASEA Bax